WWF Open Golftoernooi

In samenwerking met Golf4Charity organiseert het Wereld Natuur Fonds (WWF) een fondsenwervend golftoernooi waarbij de volledige opbrengst wordt besteed aan WWF’s programma voor een PLASTIC FREE OCEAN.

Datum
Maandag 14 oktober 2019
Waar
Koninklijke Haagsche Golf & Country Club
Tijd
10:30 uur – 21:30 uur

Hierbij nodigen we je uit om deel te nemen aan het WWF golftoernooi, waarvoor de prachtige Koninklijke Haagsche Golf & Country club te Wassenaar de baan beschikbaar stelt.

Het wordt een dag vol golf, natuur en culinaire verrassingen in de baan. Ook zijn er uitdagingen zoals een Hole in One, een ‘Beat the Pro’ en een Chip in- challenge, waarbij je fantastische prijzen kunt winnen. Na afloop zal één van WWF’s oceanenexperts een korte presentatie geven over ons Plastic Free Ocean Programma.

We sluiten af met een heerlijk diner en een veiling van een aantal exclusieve items.
Daarnaast kun je meedoen aan de loterij waarbij je voor 50 euro per lot kunt meedingen naar vele mooie prijzen waaronder een golfarrangement voor 2 personen naar een 5 sterren golfresort in Frankrijk.

De kosten van een flight (4 personen) zijn € 5.000.
Dat is geen gering bedrag, maar de aanpak van het mondiale plasticprobleem is dusdanig groot en urgent, dat we streven naar een opbrengst waarmee we echt een verschil kunnen maken.

Alvast hartelijk dank voor je deelname en de donatie die je daarmee doet aan het werk van WWF.

Aanmelden kan met een email naar:

Frédérique van Randwijck: frandwijck@wwf.nl
Erik Haver: ehaver@wwf.nl

PS. Vermeld daarbij s.v.p. je handicap en die van je flightgenoten