GOLFEN VOOR HET VERGETEN KIND

maandag 27 mei 2024
(De Goyer Golf & Countryclub)

Waarom Het Vergeten Kind?

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer veilig waren.

De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom kiezen wij dit jaar voor Stichting Het Vergeten Kind. Zij  zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Zij zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

U kunt ons helpen door een donatie te doen via onderstaande knop.

Sfeer impressie 2023 – Golfen voor Het Vergeten Kind

Kosten zijn € 650 p.p. of € 2600 per flight. incl. ontvangst, baancatering, borrelhapjes en diner.
Tevens bestaat de beperkte mogelijkheid om u in te schrijven voor een VIP-flight met een bekende Nederlander of Golfpro.

In de loterij maakt u kans op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel  ter beschikking is gesteld: Een verblijf van 7 nachten voor 2 pers. incl. ontbijt op golf&country club Castro Marin aan de Algarve incl. 3×2 greenfee’s incl. shared buggy.

In de baan kunt u het opnemen tegen een golfpro in de “beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een schitterende BMW! Daarnaast is er een chipchallenge waarbij u een verblijf van 3 nachten in het prachtige golfchateau de Chailly incl. 2×2 greenfee’s kunt winnen.

In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.

Tijdens het uitstekend verzorgde diner zullen wij enkele bijzondere items veilen teneinde een prachtige opbrengst voor het Vergeten Kind bij elkaar te brengen.

Wilt u ons helpen om Het Vergeten Kind te ondersteunen?

Sfeer impressie 2021 – Golfen voor Het Vergeten Kind

Sfeer impressie 2019 – Golfen voor Het Vergeten Kind

Sfeer impressie 2019 - Golfen voor Het Vergeten Kind

kroonprins-vianen-500px