GOLFEN VOOR HET VERGETEN KIND

20-6-2019
(De Kroonprins, Vianen)

Waarom Het Vergeten Kind?

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer veilig waren.

De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom kiezen wij dit jaar i.s.m. Miele Nederland voor Stichting Het Vergeten Kind. Zij  zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Zij zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Golf daarom met ons mee op het Benefiettoernooi i.s.m. Miele Nederland op 20 juni 2019 op golfbaan de kroonprins van Vianen en help ons om Het Vergeten Kind te ondersteunen.

Kosten zijn €250 p.p. of €1000 per flight. incl. ontvangst, baancatering, borrelhapjes, en BBQ.
Tevens bestaat de beperkte mogelijkheid om u in te schrijven voor een VIP-flight met een bekende Nederlander of GolfPRO.

In de loterij maakt u kans op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel  en Transavia ter beschikking zijn gesteld: Een luxe golfreis voor 2 personen naar El Rompido in Zuid  Spanje, inclusief greenfee’s en vliegtickets!

In de baan kunt u het opnemen tegen een golfpro in de “beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een schitterende KIA.  Daarnaast is er een chipchallenge waarbij u kunt proberen de bal in een Miele wasmachine te chippen.

In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.

Tijdens de BBQ zullen wij enkele bijzondere items veilen teneinde een prachtige opbrengst voor het Vergeten Kind te genereren.

Wilt u ons helpen om het vergeten kind te ondersteunen?

Sfeer impressie 2019 - Golfen voor Het Vergeten Kind

kroonprins-vianen-500px