Bekijk hier de golfbaan van Naarderbos.

golfbaan-naarderbos-naarden

Oorlogskinderen helpen kost geld en daarom organiseert de stichting Golf4charity op vrijdag 19 mei 2017 het tweede fundraising toernooi t.b.v. War Child Holland op Golfbaan Naarderbos. (www.golfbaannaarderbos.nl) Tijdens de eerste editie is er een bedrag ingezameld van € 15.000. Wij hopen op het volgende toernooi de € 25.000 te halen.

Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij fantastische prijzen te winnen zijn  w.o. een volledig verzorgde golfreis voor 2 personen naar the Ritz Carlton Abama op Tenerife, inclusief vliegtickets en greenfees, ( beschikbaar besteld door Fairwaygolftravel) maar ook drivers, 2 volledige Golfsets,  golfbags en vele andere mooie prijzen.

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen met een actieve handicap.

Op onze ‘hole in one’ challenge kunt u daadwerkelijk een BMW winnen!  De BMW wordt ter beschikking gesteld door Ad Smelt BMW in Naarden. Diverse bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan ons toernooi en zo heeft u de mogelijkheid om een flight te boeken met bijvoorbeeld Frits Sissing, Wilbert Gieske of Toine van Peperstraten.

De opbrengsten van het toernooi en de loterij worden gedoneerd aan War Child Holland.

vrijdag 19 mei 2017

De dag ziet er als volgt uit:

10.30: ontvangst met koffie/thee/lekkernij

11.30: welkomstwoord door ambassadeur van War Child

11.40: groepsfoto

12.00: start shotgun ( Best Ball, stfd in teams van twee)

17.00: borrel met hapjes en live muziek

18.00: prijsuitreiking

19:00: barbecue

20.00: loterij/veiling door Mariska van Kolck

21.00 DJ tot…….

*Uw inschrijving is inclusief BBQ