Goyer Golf & Country Club

goyer-golf-country-club-300

Oorlogskinderen helpen kost geld en daarom organiseert de stichting Golf4Charity op maandag 28 mei 2018 het derde fundraising toernooi t.b.v. War Child Holland op de Goyer Golf & Country Club. (www.goyer.nl) Tijdens de eerste en tweede editie is er een bedrag ingezameld van € 30.000.

Aan het toernooi is een loterij gekoppeld waarbij fantastische prijzen te winnen zijn  w.o. een volledig verzorgde golfreis voor 2 personen naar Precise hotel el rompido in Zuid Spanje, inclusief vliegtickets en greenfees, ( beschikbaar besteld door Fairwaygolftravel) maar ook drivers, Golfsets,  golfbags en vele andere mooie prijzen.

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen met een actieve handicap.

Op onze ‘hole in one’ challenge kunt u daadwerkelijk een BMW winnen!  Diverse bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan ons toernooi en zo heeft u de mogelijkheid om een flight te boeken met bijvoorbeeld Frits Sissing, Wilbert Gieske of Toine van Peperstraten.

De opbrengsten van het toernooi en de loterij worden gedoneerd aan War Child Holland.

maandag 28 mei 2018

De dag ziet er als volgt uit:

10.00: ontvangst met koffie/thee/lekkernij

11.00: welkomstwoord door Victor Reinier, ambassadeur van War Child

11.15: groepsfoto

11.30: start shotgun ( Best Ball, stfd in teams van twee)

17.00: borrel met hapjes en live muziek

18.00: prijsuitreiking

19:00: barbecue

20.00: loterij/veiling door Mariska van Kolck en Junior Zegger

afterborrel

*Uw inschrijving is inclusief ontvangst, luxe baancatering, borrel en hapjes, luxe bbq en consumpties (holl.assortiment)