Veiling item #1

Al 19 jaar is Dopie street artist, bekend in Nederland en ver over de grens. Door de jaren heen ontwikkelde hij een geheel eigen stijl: een combinatie van realisme en rauwe, traditionele graffiti.

“Ieder kind verdient een kleurrijk leven.”

Portret van een kind uit Kaapstad – Zuid Afrika

De townships van Kaapstad behoren tot de gevaarlijkste plekken van Zuid-Afrika. “Mensen zijn bang”, zegt Pascoe, voorzitter van buurtvereniging ‘Manenberg Safety Forum’. Bij gevechten schieten gangsters hun hele magazijn leeg. Wie in de weg loopt, heeft pech. Je bent nergens veilig. Zelfs niet in je huis. Kogels vliegen regelmatig door de ramen naar binnen. Zijn dochter en kleinkinderen hebben op een haar na de kogel gemist…

Bron: Trouw, Leven tussen de gangs in de drugsstaat, 20160617

Veiling item #2

Judith de Leeuw 

Pas 23 jaar, en nu al een ijzersterke reputatie als street artist! Judith de Leeuw – de jongste winnaar van de Dutch Street Art Award ooit – raakte voor het eerst een spuitbus aan toen ze 15 was. Inmiddels heeft de twintiger een eigen studio. Haar realistische portretten zijn te spotten in onze hoofdstad – en ver over de grens.

“Ik draag graag een steentje bij – dat ik dat nu kan doen door kunst te maken, is voor mij perfect. En ook de creatieve aanpak van War Child spreekt mij als kunstenaar heel erg aan.”

Portret van een kind uit Caracas – Venezuela      

Sinds 2015 is Caracas de gevaarlijkste stad ter wereld. Venezolanen sterven letterlijk van de honger of door slechte gezondheidszorg. Er zijn nauwelijks medicijnen te krijgen, er is een chronische schaarste aan vrijwel alle eerste levensbehoeften. Hierdoor stortten veel inwoners zich in de criminaliteit, vooral als huurmoordenaar. In Caracas worden jaarlijks bijna 120 moorden per 100.000 inwoners gepleegd. Dat is het hoogste moordcijfer in de wereld.

Bron: NRC, Caracas de gevaarlijkste stad ter wereld, 20160126

Veiling item #3

RG Events presenteert een geheel verzorgde Karting Cup op de buitenbaan van Kartcentrum Lelystad inclusief grid girls, uw eigen reclame uitingen en de gehele dag all inclusive verzorging. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met lunch
  • Team indeling en briefing
  • Kwalificatie
  • Opstellen op de grid
  • Endurance race (1,5 uur)
  • Prijsuitreiking

Dit evenement is geschikt als bedrijfsuitje, incentive voor uw zakenrelaties, als bedrijfsfeest of in combinatie met bijvoorbeeld een productlancering of een seminar. Tijdens de veiling gaan wij uit van een evenement met 24 personen. Wij kunnen dit naar wens uitbreiden tot maximaal 60 personen.

Veiling item #4

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky is een unieke, spectaculaire en culinaire beleving op hoog niveau. Stelt u zich eens voor: een prachtig gedekte tafel waar een chefkok culinaire hoogstandjes bereid voor de ogen van 22 personen, begeleid met een overheerlijk wijnarrangement en dit alles op 50 meter hoogte. Geniet van een compleet verzorgd diner en een adembenemend uitzicht. Romantisch dineren met uw partner, een personeelsuitje, een incentive of uw relaties in de watten leggen, er is altijd wel een reden te verzinnen om aan dit spektakel deel te nemen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een High Wine, High Tea, High Beer, lunch of andere gewenste vormen en dat alles op grote hoogte.

Dinner in the Sky is uitermate geschikt als marketing tool voor bedrijven. Volledige branding, exclusiviteit en een persiteit aan maatwerk concepten. Vergadering in the Sky, training in the Sky, introductie in the Sky, concert in the Sky, wij denken graag met u mee voor een passende invulling.

Dinner in the Sky ging 10 jaar geleden in België voor het eerst de lucht in. Inmiddels is het concept actief in meer dan 59 landen. Natuurlijk in Europese landen maar ook in Australië, India, Dubai, Brazilië, Canada, Japan, Colombia en vele andere. Bij Dinner in the Sky is the sky not the limit. De beste gastronomische koks zorgen keer op keer voor een onvergetelijke culinaire ervaring. De vele andere mogelijkheden ‘in the Sky’ zijn uitermate geschikt voor zakelijke doeleinde.

https://youtu.be/SObza1XYoM4

Veiling item #5

Op het lesprogramma staat o.a. training in kijk-, stuur- en remtechniek, de ideale lijn, slalom, onder- & overstuur, slipstreamen & inhalen, formatie rijden, proefstartjes en spannende oefenwedstrijden! Ook bereiden we je goed voor op het geïntegreerde KNAF race-examen. Dat doen we samen met de beste KNAF gecertificeerde race-instructeurs. Zo weten we zeker dat je de KNAF CLUB licentie behaalt en een succesvolle autocoureur wordt!

Dit is een voorbeeld tijdschema voor een racecursus:

Dag 1:
07:30 – Inschrijven
08:00 – Theorieles
09:00 – Circuitverkenning
09:50 – Demo ideale lijn
10:00 – Circuittraining
11:00 – Onder- & Overstuur / Remproef
12:00 – Slalom / 180 graden slip
13:00 – Lunchpauze
13:45 – KNAF Theorieles
15:00 – Circuittraining
16:00 – Starttechniek & Sprintjes 3-6-9
16:50 – Formatie rijden
17:00 – Einde praktijk
17:30 – Evaluatie les 1 & prijsuitreiking
18:00 – Einde lesprogramma
Dag 2:
08:15 – Theorieles
09:00 – Circuitverkenning
09:50 – Demo slipstream & uitremmen
10:00 – Training solo inremmen bochten
10:30 – Training inhalen / uitremmen
11:00 – Koffiepauze / voorbereiden examen
11:30 – KNAF theorie-examen 60 min
12:30 – Lunchpauze
13:15 – RSZ uitleg praktijk examen
14:00 – Circuittraining met instructie & inhalen
15:15 – KNAF praktijkexamen
16:00 – Sprintjes 6-9 incl. vlagsignalen
16:30 – Oefenraces incl. Safety Car
17:00 – Einde praktijk
17:30 – Uitslag KNAF examen & prijsuitreiking

Neem je deel aan een tweedaagse racecursus, dan kan je maximaal een CLUB licentie behalen. Wie een EU licentie wil behalen, volgt een 3 daagse racecursus of als aanvulling op een tweedaagse racecursus een EXTRA RACETRAINING. Je krijgt dan een groot deel van de dag persoonlijke begeleiding van een RSZ race-instructeur zodat je voldoende bent voorbereid op het KNAF race-examen welke in de middag zal worden afgenomen.

Veiling item #6

The BOB Bike is created by golfers, for golfers and is the best way to get round a golfcourse. It is safe to use on the grass, it’s quick and best of all, it’s fun! BOB Bike is a multi-purpose vehicle that can be used in industries besides golf. The multifunction fully electric BOB bike. Is quick, it’s safe, its electric but mostly fun. The BOB bike can drive everywhere because of his big wheels.

High standard material are used for the BOB bike. 

The lithium long life time battery gives you the results you want, long distances: more or less 40 miles on one charge.

Veiling item #4

5 nachten voor 2 personen in het luxe 5 sterren Park Hyatt op Mallorca inclusief 3 greenfee’s (aangeboden door Hyatt Park)

Het elegante Park Hyatt Mallorca is gelegen in Cap Vermell in de fraaie Canyamel Vallei aan de voet van het Llevant-gebergte aan de noordoostkust. Het gevarieerde landschap van dit nog vrij onbekende deel van het eiland en de vele activiteiten voor zowel jong als oud maken dit een zeer aantrekkelijke bestemming om te worden ontdekt. Een heerlijk resort, ook voor liefhebbers van rust, omgeven door aangename luxe. Het strand bevindt zich op 5 minuten en de luchthaven op ca. 75 km Het hotel beschikt over vier luxe restaurants.

Veiling item #5

Geheel verzorgde dag sloepvaren voor max. 25 pers incl. hapjes en drankjes.
Door de grachten van Amsterdam.

Ideaal als bedrijfsuitje of familiedag!

een zeer stabiele, goed varende, brede, ruime onderhoudsvrije zelflozende sloep met lekker veel zit- en leefruimte, bergruimte met diverse afsluitbare opbergvakken, een zonnedek en toilet, keukenblok en koelkast aan boord. Bovendien een geringe diepgang en kruiphoogte.Voor (grote) groepen in gracht, rivier of op zee   De hierboven genoemde kenmerken maken de Explorer 950 tot de ideale boot voor groepen.

Veiling item #6

Golf/vlieg arrangement naar Texel voor 2 personen.

Je vliegt met je partner of relatie met een Piper Archer vanaf Lelystad naar Texel.

Voordat je landt heb je een prachtig zicht op de Waddeneilanden. Eenmaal geland op Texel, vertrek je naar de Texelse Golfclub voor een lunch en een rondje van 18 holes op deze prachtige duinbaan, waarna je per privévliegtuig wordt teruggevlogen naar de luchthaven Lelystad. Uniek item!

Veiling item #7

Minardi two-seater arrangement voor 10 personen

“Wil jij ervaren wat Max Verstappen elk weekend ervaart? Stap dan nu in bij Autosport Events & Duo Racing! Je wordt in een Minardi F1 tweezitter meegenomen over het legendarische Circuit Zandvoort. De G krachten vliegen je om de oren. Dit arrangement is geschikt voor 10 personen. Ideaal in te zetten als bedrijfsuitje of als fun activiteit met klanten, relaties of gewoon samen met vrienden. In het arrangement is de ontvangst op Circuit Zandvoort in de VIPbox van Autosport Events, open bar en een borrel inbegrepen. Het meerijden in de F1 tweezitter inclusief ontvangst en borrel duurt een dagdeel. Datum in overleg.”

Veiling item #8

Uniek BodyMentors GolfPro pakket

30 dagen durend BodyMentors GolfPro pakket bestaande uit:
een intakegesprek, een uitgebreide golf sporttest, 8 personal trainingssessies, een sportmassage en een voedingsadvies van de www.bodymentors.nl

Dit pakket is geheel gericht op het verbeteren van je golfspel!

 

Veiling item #9

4 VIP Tickets voor de Jumbo Racedagen 2018 driven by Max Verstappen op Circuit Zandvoort.

De Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen is het autosport evenement van het jaar op Circuit Zandvoort. Naast de F1 demonstraties en podium demonstraties van onze eigen F1 held Max vinden er diverse races plaats tijdens dit weekend. Als VIP van Autosport Events komt u niet alleen achter de schermen, maar geniet u de hele dag van een volledig verzorgd programma. Wij maken ook altijd een professionele fotoreportage, zodat u achteraf een mooie herinnering overhoudt aan het evenement.

Veiling item #10

Arrangement F1 Monaco Café de Paris
Vanaf het terras van het beroemde Café de Paris kunt u met twee personen op zondag 27 mei genieten van de Formule 1 race. Onder het genot van een goede 3-gangen lunch kunt u de race van dichtbij beleven.

U vliegt op zaterdag 26 mei naar Nice alwaar u twee nachten verblijft in een 4-sterren hotel. Op maandag 28 mei vliegt u terug naar Amsterdam.

Download de brochure

Veiling item #11

Schilderij LOVELETTERS
uit de serie I GOT THE BLUES
een eerbetoon aan onze Hollandse schilders van kunstenares JAC

Loveletters is geinspireerd op een een Bijbels liefdesverhaal over Bathsheba en is geschilderd in Delftsblauw over tientallen liefdesbrieven. Het oorspronkelijke schilderij is van Willem Drost, hij was leerling van Rembrandt.

Bathsheba kreeg een brief, zoals we allemaal wel eens een brief, email of whatsapp krijgen.

Het moment van openen en lezen kan er voor zorgen dat alles daarna anders is…

Olieverf op een laag porseleinklei op linnen

Veiling item #12

Leren racen op Circuit Zandvoort met Personal Race Training van RG Motorsport

Tijdens de Personal Race Training van 1 uur in een E36 BMW 318 Coupe van RG Motorsport krijgt u race les op Circuit Zandvoort. De Personal Race Training bestaat uit drie stints van 20 minuten (totaal 1 uur rijtijd). Personal Race Trainingen vinden plaats tussen 9:00 en 12:00 op een nader af te stemmen datum. Je werkt 1 op 1 met een instructeur aan je race skills. Personal Race Training is inclusief ontvangst, koffie / thee, onbeperkt frisdranken, fruit en powerbars.

Veiling item #16

Exclusieve outdoor experience!
Fantastisch familie of bedrijfsuitje voor tien tot 12 personen Jet Ski, Quadrijden en Ribvaren op Experience Island inclusief bbq

Experience Island is prachtig gelegen aan de blauwe meren bij Loon op Zand.

 Jetski’s zijn een spectaculair onderdeel als u opzoek bent naar iets avontuurlijks!

Rib boot varen:  Met 100 km per uur vliegt u met deze stoere powerboat over de golven van het prachtige grote meer.

  Het quad rijden op onze speciaal aangelegde baan is voor iedereen een geweldige en leuke ervaring!

www.experience-island.nl

Veiling item #17

Een week in Oostenrijks Vakantieappartement voor 4 personen.

Keuze uit:
– Een week in het zomerseizoen inclusief 4 greenfees bij Golfclub Lungau

Een zomervakantie in de Lungau (Salzburg) belooft met talrijke vrijetijdsmogelijkheden zeer veel afwisseling en ontspanning.

óf een week in het winterseizoen om te skiën en snowboarden op meer dan 150 km pistekilometers,

Boeking in overleg met GolfCenter.nl

Veiling item #18

Uniek project! Art meets Golf..

Wenskind Mats van Make-A-Wish Nederland en topgolfer Joost Luiten hebben samen een uniek, groot kunstwerk gemaakt door het slaan van golfballen met verf op een doek. Dit door middel van speciale art paint golf technieken, zoals paintputting en clubhitFX. Het kunstwerk is gemaakt onder leiding van bekend kunstenaar Pim Smit, die meerdere grote kunstprojecten heeft gemaakt met internationale topsporters, zoals met Richard Kraijeck, Kim Clijsters, Edwin van der Sar, Thibaut Courtois en Eddy Merkx. Pim haalde met zijn zogenoemde project ‘Art meets Sport’ al veel geld op voor diverse grote doelen.

Veiling item #19

Elite Model Look

Elite is het grootste en bekendste modellenbureau ter wereld. Lara Stone, Cara DeLevingne, Cindy Crawford, Yfke Sturm, Gisele Bündchen en vele, vele andere topmodellen werden door Elite ontdekt en opgeleid. Elk jaar organiseert het modellenbureau de Elite Model Look, de grootste en meest prestigieuze modellenwedstrijd ter wereld. Tijdens een spetterende finaleshow wordt hét nieuwe topmodel van de toekomst gekozen. Dit gebeurt onder het toeziend oog van de belangrijkste mensen uit de fashion- en beautywereld en celebs. Een exclusief event waar u ook deel van kan uitmaken.

Voorafgaand aan de show van volgend jaar staat een meet & greet met de finalisten op de planning. Tijdens de show zit u eerste rang en na afloop ontvangt u een goed gevulde Elite Model Look Goodiebag. Uiteraard legt de fotograaf uw ervaringen vast aan de hand van een prachtige foto voor de sponsor wall en bent u eregast tijdens de finaleshow.