Doneren voor de golfende zusjes

Golf4Charity organiseert op 22 mei 2023 haar jaarlijkse golf fundraisingwedstrijd. De opbrengst is bestemd voor “Het Vergeten Kind”.
Met de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor deze kinderen. Er is altijd te weinig geld voor de vergeten kinderen om activiteiten te ondernemen. En als je structureel activiteiten aan de kinderen wilt bieden heb je jaarlijks meer nodig. JIJ kunt de kinderen ook helpen. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, of door mee te doen met acties, zoals bijvoorbeeld de Golf4Charity Fundraisingwedstrijd op 22 mei 2023.

De golfende zusjes Anja en Linda van Borssum Waalkes:
Vroeger waren we al vaak samen aan het sporten, daarnaast zijn we allebei actief in de zorg op inhoudelijk en beleidsniveau. Nu hebben we de mogelijkheid onze sport, golfen, met een goed doel te combineren door deel te nemen aan de Golf4charity fundraisingwedstrijd voor “Het Vergeten Kind”.
Mocht je ook mee willen doen op 22 mei dan zien we je daar graag (opgeven via Het Vergeten Kind – Golf4Charity). Kan je niet op de 22e dan kan je ons helpen om dit doel te steunen. Wij gaan 18 holes spelen op 22 mei voor “het vergeten kind” en we laten ons sponsoren met donaties voor het goede doel. Alle donaties gaan direct naar dit doel. Je kunt ons steunen voor 1 hole of voor alle 18. Op Facebook zullen we de voortgang van de donaties bijhouden en regelmatig aangeven wat de stand is.
Als je bijvoorbeeld hole 3 steunt zullen we dit op Facebook aangeven. En na 22 mei zullen we aangeven wat de resultaten zijn geweest. Per hole, van ons, van de mede golfers en in totaal.


Wanneer u anoniem wilt doneren, vul bij naam in: anoniem.

Bedrag