GOLFEN VOOR DE BART DE GRAAFF FOUNDATION

12-10-2020
(Goyer Golf & Country Club)

I.v.m de aangescherpte Coronamaatregelen is dit toernooi gecanceld !!

Op 12 oktober a.s. organiseert stichting Golf4Charity i.s.m. de Bart de Graaff Foundation een bijzonder en exclusief fundraising toernooi op Golf & Country Club ‘de Goyer’ in Eemnes. De opbrengst van dit toernooi komt geheel ten goede aan de Bart de Graaff Foundation. De dag is volledig verzorgd met baancatering van o.a. de Spijsgirls, Deutz Champagne, een pizzabus e.v.a. lekkernijen. Daarnaast zijn er diverse challenges in de baan waaronder een hole in one challenge. Sla je de hole in one? Dan win je een vette MINI Electric die door Van Poelgeest ter beschikking wordt gesteld. In de loterij maak je kans op de fantastische hoofdprijs naar 5sterren resort El Rompido incl. greenfee’s. Deze schitterende hoofdprijs is ter beschikking gesteld door Fairway Golftravel. De dag wordt afgesloten met een driegangen diner dat wordt verzorgd door de keukenbrigade van de Goyer Golfclub. Op de veiling tijdens het diner kunt u bieden op enkele mooie items waaronder een arrangement naar de GP in Monaco.

De Bart de Graaff Foundation is opgericht als eerbetoon en ter nagedachtenis aan haar naamgever Bart de Graaff. Bart was een echte doorzetter; hij had een nierziekte maar wist met de ondersteuning van familie en vrienden een succesvolle carrière als programmamaker op te bouwen werd later ook voorzitter van zijn eigen publieke omroep BNN. Bart had de bijnaam ‘Bikkel’. Het doel van de BGF is dan ook het ondersteunen van jonge ondernemers met een met een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte. Deze ondernemers noemen zij Bikkels.

Wat doet de Bart de Graaff Foundation?
Zij biedt een jaar lang ruggensteun bij het opzetten van een eigen bedrijf. Het uiteindelijke doel is dat de Bikkels zich ontwikkelen tot succesvolle ondernemers.
De Bart de Graaff Foundation schept de voorwaarden en dient als smeermiddel om het Bikkeljaar soepel te laten verlopen. Zij dragen er onder andere zorg voor dat er voldoende mentorbedrijven zijn en dat er gezocht wordt naar de meest ideale koppeling tussen Mentor en Bikkel.

Daarnaast organiseren zij trainingsdagen en ontmoetingsdagen voor zowel Bikkels als mentoren. De Bart de Graaff Foundation staat voor beide partijen klaar wanneer zij hulp nodig hebben en is eindverantwoordelijk voor alle Bikkelprojecten.

Wat zijn Bikkels?
Bikkels zijn jonge ondernemers tussen 15 en 35 jaar die hun lichamelijke beperking niet zien als een beperking om hun dromen waar te maken. Bovenal hebben zij de drive om een zelfstandige onderneming te starten en hebben minimaal dezelfde kernwaarden als Bart en deze stichting: eigenzinnig, daadkrachtig, gedurfd en bevlogen.

Wilt u ons helpen om de Bart de Graaff Foundation te ondersteunen en de bikkels een mooie start te geven? schrijf dan in via onderstaande link.

Wilt u ons helpen om de Bart de Graaff Foundation te ondersteunen en tevens een fantastische golfdag beleven?

golf-country-club-de-goyer
Bikkel-folder
de_goyer_MG_7790