GOLFEN VOOR WAR CHILD

28-5-2018
(Goyer Golf & Country Club)

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief.  Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit!

Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Golf daarom met ons mee op de derde editie van Golfen voor War Child op 28 mei 2018 op Goyer Golf & Country Club en help ons om War Child te ondersteunen.

Kosten zijn 325 euro p.p. incl. ontvangst, baancatering, borrelhapjes, live muziek en bbq. In de loterij maakt u kans op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel ter beschikking is gesteld: Een luxe golfreis voor 2 personen naar El Rompido in Zuid  Spanje, inclusief greenfee’s en vliegtickets van Transavia.

In de baan kunt u het opnemen tegen Stuart Burley in de ‘ beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een mooie auto die door BMW Poelgeest ter beschikking is gesteld!  De longest drive wordt dit jaar verzorgd door Golfers Point en levert een schitterende driver op van Taylor Made Golf.

In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een heerlijk verzorgde dag voor een fantastisch doel.

Sfeer impressie 2018

Sfeer impressie 2017

Cheque Golfen voor War Child 2017