GOLFEN VOOR WAR CHILD

28-5-2018
(Goyer Golf & Country Club)

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber, angstig en agressief.  Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit!

Kinderen hebben het recht om op te groeien in vrede, zich op een gezonde manier te ontwikkelen en in een veilige omgeving te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede.

Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.

Golf daarom met ons mee op de derde editie van Golfen voor War Child op 28 mei 2018 op Goyer Golf & Country Club en help ons om War Child te ondersteunen.

Kosten zijn 325 euro p.p. incl. ontvangst, baancatering, borrelhapjes, live muziek en bbq.

Sfeer impressie 2017

Cheque Golfen voor War Child 2017