GOLFEN VOOR MAKE A WISH

9-10-2017
(Golf & Country Club de Goyer)

Op 9 oktober a.s. organiseert stichting Golf4Charity een bijzonder en zeer exclusief fundraising toernooi op Golf & Country Club ‘de Goyer’ in Eemnes. De opbrengst van dit toernooi komt geheel ten goede aan Make-A-Wish Nederland waarmee we de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen uit laten komen!

Het belooft nu al een bijzondere dag te worden waar het je aan niets zal ontbreken! In de baan word je verwend door o.a. het Oesterwijf, de frietboutique, heerlijke hamburgers van de Best of Barbecue, restaurant Faulk en verschillende uitstekende wijnhuizen uit het Gooi.

Wij bieden maar liefst 2 hole in one challenges in de baan, waarbij je een Audi  of een Best of Bike kunt winnen. Daarnaast kun je het opnemen tegen Mark Reynolds  bij the ‘beat the pro challenge’.

De borrel wordt muzikaal omlijst door Martijn Luttmer & friends en de Goyer serveert bij de borrel de heerlijkste hapjes.

Tijdens de loterij eind van de middag kun je naast vele andere prijzen een prachtige golfreis voor 2 personen winnen naar het 5 sterren designhotel ‘The Oitavos’, gelegen aan de ‘Oitavos Dunes’ (één van de top 100 golfbanen ter wereld!) in Portugal. Deze schitterende prijs is ter beschikking gesteld door Fairway Golf Travel en Transavia.

Voorafgaand aan het uitstekende 4-gangen diner veilt Junior Zegger een aantal bijzondere items waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland. Topstuk is een schilderij dat is gemaakt door Joost Luiten en wenskind Mats o.l.v. kunstenaar Pim Smit. voor de volledige kavellijst klik je op www.golf4charity.nl/veiling

Je kunt kiezen uit een flight mét (€ 2.250,-) of zonder (€ 1.800,-) Bekende Nederlander, maar individuele inschrijving is ook mogelijk. (450,00/750,00)

Schrijf je nu in op www.golf4charity.nl en loop straks (met je relaties?) wellicht naast Marco Bakker, Piet Schrijvers, Winston Post, Toine van Peperstraten, Mariska van Kolck of een andere BN-er over de prachtige 18-holes baan van de Goyer! Maar wees er snel bij, want er zijn slechts 25 flights te vergeven….

We kijken er naar uit om je op 9 oktober op De Goyer te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groeten,

Margot van Arum en Eric van de Rijdt
Golf 4 Charity Foundation

N.B. I: Golf4Charity organiseert dit toernooi volledig pro deo en de netto-opbrengst komt volledig ten goede aan Make-A-Wish Nederland. Golf4Charity beschikt over de ANBI status.

Over Make-A-Wish Nederland
Make-A-Wish vervult de allerliefste wens van kinderen die ernstig, of zelfs levensbedreigend ziek zijn. Vaak voeren angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen de boventoon en zijn zij meer patiënt dan kind. Wij geloven dat het vervullen van hun allerliefste wens deze kinderen en hun directe omgeving kracht geeft. Zodat zij sterker de toekomst in kunnen gaan en hun leven positief verandert. Een kracht en energie die ze zo keihard nodig hebben. En daar zetten wij ons samen met 400 vrijwilligers elke dag voor in. Zie voor meer informatie www.makeawishnederland.org.

golf-country-club-de-goyer
de_goyer_MG_7790