GOLFEN VOOR FREE A GIRL

3-9-2018
(Goyer Golf & Country Club)

Op 3 september a.s. organiseert stichting Golf4Charity een bijzonder en zeer exclusief fundraising toernooi op Golf & Country Club ‘de Goyer’ in Eemnes. De opbrengst van dit toernooi komt geheel ten goede aan stichting Free A Girl die kinderen in diverse landen redt van de prostitutie.

De School for Justice is zowel een fysieke school als een educatief programma voor meisjes van elk onderwijsniveau en biedt ondersteuning, onderwijs en advies, tot de meisjes het niveau hebben om een universitaire opleiding te volgen. Daarna volgen ze een vijf jaar durende Rechten studie om zo hun Bachelor of Law te behalen. De School for Justice werkt samen met één van de beste universiteiten van India en biedt zo een uniek programma.

India heeft de meeste minderjarige meisjes in de gedwongen prostitutie ter wereld. Naar schatting zijn er in India 1,2 miljoen slachtoffers van kinderprostitutie. Deze zeer jonge meisjes worden ontvoerd, verkocht, gemarteld en dagelijks gedwongen tot seks met verschillende mannen. Dit kan blijven bestaan omdat het rechtssysteem faalt in het bestraffen van de daders van kinderprostitutie. De klanten, mensensmokkelaars, pooiers en de boordeeleigenaren worden bijna nooit vervolgd. In 2015 zijn er in slechts 55 zaken veroordelingen uitgesproken.
De eerste – zeer gemotiveerde – klas van 2017 begint binnenkort aan de opleiding en Free a Girl heeft grote ambities om het programma de komende jaren verder uit te breiden.

Wij willen Free A Girl graag ondersteunen met dit fantastische initiatief en organiseren om deze reden dit fundraising toernooi.

Het belooft nu al een bijzondere dag te worden waar het je aan niets zal ontbreken!

In de baan word je verwend met luxe baancatering van verschillende goede restaurants uit het Gooi. Ook het oesterwijf en het Kaaps wijnhuis zullen  niet ontbreken. Tijdens de door de keuken van de  Goyer uitstekend verzorgde borrel houden wij een loterij waarbij fantastische prijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een schitterende golfreis voor 2 personen naar het vijfsterren FairPlay Golf & Spa resort in Benalup zuid Spanje die door Fairway Golftravel beschikbaar is gesteld.

Aansluitend tijdens het diner veilen wij enkele zeer bijzondere items. De geheel verzorgde dag is dus inclusief ontvangst, baancatering, borrel met hapjes, een uitstekend verzorgd driegangen diner en een spetterend optreden van Thomas Berge!

In de baan zijn er verschillende challenges zoals de hole in one challenge waarbij je een Volvo  XC40  kunt winnen! Een Bed in one challenge waarbij je een luxe 2 persoonsbed wint als je de bal op het kussen slaat en een ‘beat the pro’ challenge tegen een bekende Nederlandse Pro. De Volvo is ter beschikking gesteld door Buitenweg Volvo in Hilversum.

Kortom een totaal verzorgde dag voor jou en  je zakenrelaties of goede vrienden, waarbij je tevens een fantastisch doel steunt! De kosten van een flight zijn 1450 euro en individuele deelname 375 p.p. Dit is inclusief ontvangst, luxe baancatering, challenges, borrel met hapjes en dranken, driegangen diner, goodiebag en optreden van Thomas Berge.

golf-country-club-de-goyer
de_goyer_MG_7790